Вземете сега фурна за вграждане, комбиниран хладилник и пералня с

...
 
Вземете сега фурна за вграждане, комбиниран хладилник и пералня с
Коментари Харесай

В Техномаркет семейните задачи никога не са трудни с практичните уреди за дома на Gorenje

 

Вземете в този момент фурна за вграждане, смесен ледник и пералня с спомагателна гаранция и на погашение с 0% рента за 6 месечни вноски!

 

Само в Техномаркет марката Gorenje предлага впечатляващо трио от ледник, пералня и мултифункционална фурна и стъклокерамичен плот за вграждане, които идват с нулева рента на погашение за 6 месеца и впечатляващи отстъпки. 

 

Комбинираният ледник GORENJE NRK6192AS4 е с общ размер от 304 л., като на хладилната част се падат 207 л., а на фризера - 97 л. Той е оборудван с NoFrost Plus, LED осветяване и екран, Convert FreshZone чекмедже, опция за превръщане на вратата и забележителни размери от 186.0/59.5/59. Всичко това идва за 819 лв., или за 25.25 лева./месец при погашение с 48 вноски.

 

Пералнята GORENJE WNHPI72SCS се предлага с 50 лева разлика - за 579.00 лева и идва с 15 стратегии, отсрочен старт, функционалности пране със студена вода, отбрана от деца и пара, както и SterilTub, QuickWash и ниско равнище на звук при центрофугиране. На погашение пералнята може да бъде Ваша за 17.85 лева./месец, при 48 вноски. 

Мултифункционалната фурна за вграждане GORENJE BPS6737E14BG е с енергиен клас А+, 13 функционалности и електронно ръководство, IconLed сензорен програматор, функционалност AirFry, функционалност FastPreheat и обичаната на цялото семейство функционалност пица и гретен за ястия със заливка, и всичко това за 699 лв., или за 21.55 лева./месец при погашение с 48 вноски.

 

Стъклокерамичният плот за вграждане GORENJE ECT322BSC идва с 30 лева по-евтино, на цена от 299.00 лева и е със сензорно ръководство, таймер за програмиране, знак за остатъчна топлота, както и функционалностите за пауза Stop&Go и за поддържане на топлината. На погашение плотът коства по 9.22 лева./месец при избор от 48 вноски.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР